Daar worden we blij van

Chateau & Co is een groep bevriende creatieve professionals die graag samen op mooie plekken zingen, muziek maken, schilderen en andere kunsten beoefenen. Dit jaar zijn dat zangeres Mariecke Lepeltak en muzikant Remco Sietsema.

Tekstschrijver Mario Verhoeven vindt deze week organiseren heerlijk: “Het is een feest om in goed gezelschap een weekje op pad te gaan terwijl we doen wat we het liefste doen. Daar worden we allemaal blij van”.

We houden ervan om fijne locaties te zoeken waar je anders niet zo gauw komt (chateaus en zo, maar dat kan overal zijn, niet alleen in Frankrijk). In mei gaan we dus naar la bella Italia!  In dit afwisselende gebied bij Lago Trasimeno en de bergen van Toscane en Umbrië is het ook heerlijk wandelen en fietsen.

Het bij elkaar brengen van allerlei mensen in creatieve en muzikale activiteiten op een mooie plek, zorgt ervoor dat er een bruisende sfeer ontstaat. Het is een ervaring die het beste in je boven haalt, die je inspireert en dat goede gevoel neem je mee naar huis. Gezelligheid, lekker eten en drinken, je maakt vrienden.

Je hebt ook behoefte om alleen te zijn of op pad te gaan? Daar is ook alle ruimte voor en bovendien kun je na de workshop je eigen plan trekken. Woensdag is helemaal voor jou en dan kun je op pad met Lucia, een ervaren gids die de streek op haar duimpje kent en de ongeplaveide paden kiest.

Advertenties