Workshops & Ervaringen

Zingen vanuit je hart & soul met Mariecke Lepeltak

In die heerlijke contreien en Italiaanse ambiance gaan we pareltjes uit het swingend blues-, soul- en poprepertoire zingen met de niet te evenaren zangeres, dirigente en ‘Hartelijke Dame’ Mariecke Lepeltak.

Mariecke
Mariecke (rechts)

Echt iedereen kan zingen bij haar! Zij leidt diverse swingende koren. Elke groep zangers stijgt onder haar bezielende leiding boven zichzelf uit en komt tot prachtige samenzang. Het is bovendien altijd gezellig. Haar motto is: Worden we er blij van? Ja, zeker!

Trekharmonica met Remco Sietsema

Muzikanten met een beetje ervaring in trekharmonica (ook wel trekzak genoemd) spelen kunnen inspirerende workshops volgen bij de jonge, en nu al zo ervaren muzikale professional Remco Sietsema.  De stemming is CF, en als voldoende muzikanten een GC hebben dan GC. We stemmen dat letterlijk af met onze gasten in de weken voor vertrek.

Album release Sultana - fotografie Bas de Brouwer38
Remco. Foto: Bas de Brouwer

Remco speelde onder andere bij Orkater en War Horse en De Marathon. Hij componeert zijn eigen muziek en treedt behalve als soloartiest op met Remco Sietsema & Band. In allerlei wereldmuziek komt de trekharmonica voor en Remco laat zich daar graag door inspireren.  Zijn eigen muziekstijl is te horen op zijn recentste cd Sultana die september ’17 uit kwam: Klik hier om zijn muziek te horen en hem te zien.

Bij de inschrijving geef je aan met welke workshop je wilt meedoen. Na het ontbijt ga je enkele uren zingen en muziek maken in de workshops, daarna heb je de tijd aan jezelf tot het diner. We organiseren ook enkele extra activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

Maya fruit (Medium)Frijn gaat heerlijk voor ons koken. Ze is ook yogadocente en geeft deze week ook een paar keer een yogales, voor wie daar zin in heeft.

Mario Verhoeven organiseert en is gastvrouw: “Het is een feest om in goed gezelschap een weekje op pad te gaan terwijl we doen wat we het liefste doen. Daar worden we allemaal blij van en daar doen we het voor. We maken er samen met onze gasten een onvergetelijke week van!

MarioVerhoevenMooie plekken vinden is een hobby van Mario. Het bij elkaar brengen van allerlei mensen in creatieve en muzikale activiteiten op een mooie plek, zorgt ervoor dat er een bruisende sfeer ontstaat. Er is ook genoeg ruimte om alleen te zijn en je eigen plan te trekken.

Ervaringen van deelnemers vorig jaar

“Een hartverwarmende week op een prachtige locatie . Mijn mede-musici inspireerden dat het een lust was. Ontzettend fijne mensen die hard hebben gewerkt omdat Remco zeer aanstekelijk les geeft. Remco is een uniek talent. Pedagogisch , didactisch en technisch zeer bevlogen en hij weet op een erg prettige manier deze kwaliteiten over te brengen. Een dikke tien! De sfeer in totaal was subliem deze week; heerlijk gegeten en gedronken. Ontspanning alom.”
J.J.

“Ik heb een week met Mariecke meegemaakt waarin het mogelijk bleek om in relatief korte tijd veel te doen en te presteren, onder leuke omstandigheden met overwegend fijne mensen. Nooit gedacht nog eens vier songs in een week te leren.
Het heeft me een fijn gevoel opgeleverd van saamhorigheid en verbazing over mezelf. Bovendien doe ik nu veel meer met muziek dan hiervoor. Ook nu nog na een paar weken.  Ik heb er een fijn gevoel aan overgehouden en ben trots op mijn prestatie.Ik zou dit zomaar weer doen!”
Sam & Jessica

“Mijn mooiste vakantie die ik meegemaakt heb. Na een stressvolle periode ben ik daar helemaal tot rust gekomen. Ook de accommodatie en omgeving heeft daaraan meegewerkt, maar natuurlijk ook de workshop, alle deelnemers, staf en natuurlijk ook de kok.”
Herbert

“Wij hadden een actieve en gezellige, leuke en leerzame vakantieweek in een mooie omgeving met plezierige stafmedewerkers en mededeelnemers. Nieuwe, dan wel aangescherpte (muzikale) vaardigheden opgedaan bij de workshops Zingen en Trekharmonica. Prettige nasmaak van de workshops, dierbare herinneringen aan de mededeelnemers. ”
Esmée en Stan

Advertenties