Wie zijn we?

Chateau & Co bestaat uit bevriende muzikanten, zangers, schilders en andere kunstenaars en creatieve professionals.  Wij worden heel blij van in goed gezelschap op mooie chateaus, agriturismo’s, villa’s of fattorias zingen, muziek maken, schilderen en andere kunsten beoefenen. En: wandelen of fietsen en de omgeving verkennen en genieten van wat het land te bieden heeft. Dat geeft energie, gezelligheid, een actieve sfeer en inspiratie.

Zangeres/dirigent Mariecke Lepeltak en muzikant/componist Remco Sietsema zijn de enthousiaste workshopbegeleiders in Italië.

Mario Verhoeven organiseert en is gastvrouw: “Het is een feest om in goed gezelschap een weekje op pad te gaan terwijl we doen wat we het liefste doen. Daar worden we allemaal blij van en daar doen we het voor. We maken er samen met onze gasten een onvergetelijke week van!”

Het is zo leuk om mooie plekken te zoeken, liefst in een groene omgeving waar je anders niet zo gauw komt (chateaus en zo, maar dat kan overal zijn). In mei gaan we dus naar een agriturismo in bella Italia!  In dit afwisselende gebied bij Lago Trasimeno en de bergen van Toscane en Umbrië dompelen we ons onder in het zwembad, de natuur en de cultuur, muziek en gezang.

Het bij elkaar brengen van allerlei mensen in creatieve en muzikale activiteiten op een mooie plek, zorgt ervoor dat er een bruisende sfeer ontstaat. Het is een ervaring die het beste in je boven haalt, die je inspireert en dat goede gevoel neem je mee naar huis. Gezelligheid, lekker eten en drinken, je maakt vrienden.

Je hebt ook behoefte om alleen te zijn of op pad te gaan? Daar is ook alle ruimte voor en bovendien kun je na de workshop je eigen plan trekken. Woensdag is helemaal voor jou en dan kun je op pad met een lokale gids die de streek op z’n duimpje kent en de ongeplaveide paden kiest.

Of je gaat mee met Remco die een rondleiding heeft geregeld bij het familiebedrijf Castagnari van de beroemde trekharmonica’s. Zij zitten op ruim 2 uur rijden in een dorp in de buurt van Ancona.

Advertenties