Wat kost het?

Afhankelijk van welke kamer je kiest, betaal je per persoon:

  1. € 650,- p.p. voor tweepersoons kamer  met tweepersoonsbed op Landrucci
  2. € 650,- p.p. voor tweepersoonskamer met twee eenpersoonsbedden op Landrucci
  3. € 750,- bij eenpersoons gebruik van tweepersoonskamer op Landrucci (beperkt beschikbaar, in overleg)
  4. € 550,- voor alleen workshop en ontbijt/lunch + diner en verblijf overdag op Landrucci (bijvoorbeeld als je kampeert op 5 km afstand bij Borghetto (Badaccia) of je eigen slaapplaats regelt.

Wil je zeker zijn van jouw ideale plek?
Mail dan je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum naar info@marioverhoeven.nl onder vermelding van de workshop (zingen of trekharmonica) en welk arrangement-nummer van 1 t/m 4. Je ontvangt dan een inschrijfformulier per e-mail. Na ontvangst van een ingevuld inschrijfformulier en aanbetaling van 200,-  is je deelname definitief.

Prijzen inclusief:
De genoemde prijzen zijn voor het verblijf en de workshop van jouw keuze inclusief 6 x ontbijt, 6 x lunchpakket, 4 x diner (woensdag ben je de hele dag vrij) en koffie en thee. Ook inclusief toeristenbelasting, lakens en handdoeken, wel zelf je badlaken meenemen voor bij het zwembad of het meer.

We willen je graag zoveel mogelijk tijd geven om naast de workshops lekker je eigen ding te doen en erop uit te gaan. En: de prijs betaalbaar houden. Daarom bieden we bij het ontbijt extra brood, fruit e.d. aan voor een lunchpakket. Maar, lekker uit eten in Italië kan goedkoop en er zijn winkels, restaurantjes, bakkers en supermarkt in de buurt. Bovendien kun je terecht in de keuken.

Landrucci is opgedeeld in 6 riante appartementen op de eerste en tweede verdieping met prachtig uitzicht op de groene bergen van Umbrië (op 2 km afstand)…. en op de typische vorm van Monte Amiata, een uitgedoofde vulkaan en de hoogste berg van Toscane. Aan de zuidkant ligt Lago Trasimeno op 4 km afstand.

Elk appartement heeft 2 of 3 kamers, een gedeelde, fijne badkamer en een woonkamer met keuken. Twee appartementen hebben 2 badkamers.  Wil je ‘licht reizen’? Er is een wasmachine voor de gasten. Om even naar het dorp te fietsen kun je een fiets pakken. Wil je een goede fiets, dan kun je die als treinreiziger voor 10,- voor de hele week huren. Anderen betalen zo’n 50,- voor een week fietshuur.

Deelname- en annuleringsvoorwaarden

Het kan gebeuren dat je door gewijzigde omstandigheden niet kunt meedoen.
Annuleren van je deelname kan tot 17 februari 2018 kosteloos.

Tussen 18 februari en 17 maart 2018 betaal je 45,- administratiekosten p.p. als je annuleert.

Annuleer je na 17 maart dan ben je verplicht het volledige deelnamegeld te betalen.

Je kunt in overleg je deelname overdragen op een ander, hiervoor betaal je € 45,- administratiekosten.

Deelname aan de workshops en verblijf op de accommodatie(s) is voor eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade, diefstal of letsel als gevolg van of opgelopen tijdens het door ons georganiseerde evenement.

Wij houden het recht het evenement af te gelasten bij onvoldoende inschrijvingen en overmacht. In dat geval storten wij de aanbetaling volledig terug.

 

Advertenties