Wat kost het? Vroegboekkorting!

Wacht niet te lang! Schrijf je snel in: tot 31 januari 50,- vroegboekkorting!

  1. € 650,- p.p. voor tweepersoons kamer  met tweepersoonsbed (na 31-1: 700,-)
  2. € 650,- p.p. voor tweepersoonskamer met twee eenpersoonsbedden (na 31-1: 700,-)
  3. € 750,- bij eenpersoons gebruik van tweepersoonskamer (beperkt beschikbaar, altijd in overleg. Na 31-1: 800,-)
  4. € 550,- voor alleen workshop en ontbijt/lunch + diner en verblijf overdag op het landgoed (Je zorgt zelf voor je slaapplaats, bijvoorbeeld op + 5 km afstand op camping Borghetto (Badaccia) (Na 31-1: 575,-)

Wil je zeker zijn van jouw ideale plek?
IMG-20150827-WA0012Mail dan je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum naar info@marioverhoeven.nl onder vermelding van de workshop (zingen of trekharmonica) en welk arrangement van 1 t/m 4. Je ontvangt dan een inschrijfformulier per e-mail. Na ontvangst van een ingevuld inschrijfformulier en een aanbetaling is je deelname definitief.

Prijzen inclusief:
Het verblijf en de workshop van jouw keuze, 6 x ontbijt, 6 x lunchpakket, 4 x diner (woensdag ben je de hele dag vrij) en koffie en thee. Ook inclusief toeristenbelasting, lakens en handdoeken. Wel zelf je badlaken meenemen voor bij het zwembad of het meer.

We willen je graag zoveel mogelijk tijd geven om naast de workshops lekker je eigen ding te doen en erop uit te gaan of met een boek onder de olijfbomen te gaan zitten. En: de prijs betaalbaar houden. Daarom bieden we bij het ontbijt extra brood, fruit e.d. aan voor een lunchpakket. Lekker uit eten kan in Italië goedkoop en er zijn winkels, restaurantjes, bakkers en supermarkt in de buurt. Bovendien kun je terecht in de keuken. In de tuin bij de pizza-ovens kunnen we een avondje pizza’s bakken.

Het landhuis biedt prachtig uitzicht op de Val di Chiana, de groene bergen en op de typische vorm van Monte Amiata, een uitgedoofde vulkaan en de hoogste berg van Toscane. En het grote Lago di Trasimeno op een kleine 4 km afstand.

Wil je ‘licht reizen’? Er is een wasmachine voor de gasten. Om even naar het dorp of naar het station te fietsen kun je een fiets pakken.

Deelname- en annuleringsvoorwaarden

Het kan gebeuren dat je door gewijzigde omstandigheden niet kunt meedoen.
Annuleren van je deelname kan tot 17 februari 2018 kosteloos.

Je kunt in overleg je deelname overdragen op een ander, hiervoor betaal je € 45,- administratiekosten.

Tussen 18 februari en 17 maart 2018 betaal je 45,- administratiekosten p.p. als je annuleert.

Annuleer je na 17 maart dan ben je verplicht het volledige deelnamegeld te betalen.

Deelname aan de workshops en verblijf op de accommodatie(s) is voor eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade, diefstal of letsel als gevolg van of opgelopen tijdens het door ons georganiseerde evenement.

Wij houden het recht het evenement af te gelasten bij onvoldoende inschrijvingen en overmacht. In dat geval storten wij de aanbetaling volledig terug.

Advertenties